Tam Eğitim Burslu TED Öğrencileri Diksiyon ve Sunum Teknikleri Sertifikalarını Aldı

TED Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TEDÜ-SEM) tarafından Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Burslu Öğrencilerine yönelik verilen “Diksiyon ve Sunum Teknikleri” Eğitimi Sertifika Töreni  gerçekleşti.

Türk Eğitim Derneği’nin Tam Eğitim Burslu 26 öğrencisi “TED ve Ben…” konulu sunumlarını yaptıktan sonra sertifikaları TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Öktem Vardar, TED Genel Başkan Yardımcısı Kemal Ziya Savran, TED Genel Sekreteri Füsun Okutan ve TED Burslu Öğrenciler Koordinatörü Aysun Hartevioğlu tarafından dağıtıldı. TED Üniversitesi Ahmet Ersan Konferans Salonunda yapılan törenin sunuculuğunu aynı zamanda eğitimi de veren Fulya Akbuga gerçekleştirdi.