“Study In Japan” Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölge Ofisi Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

“STUDY IN JAPAN” ORTA DOĞU VE KUZEY AFRİKA BÖLGE OFİSİ YETKİLİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

“Study in Japan” Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölge Ofisi Direktörü Prof. Dr. Asai Takashi ve Uluslararası İlişkiler Koordinasyon Birimi Sorumlusu Atsushi Yamada, Japonya ve Türkiye’deki üniversiteler arasındaki akademik iş birliğinin geliştirilmesi hususunda, 25 Haziran 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Belgin Ayvaşık, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Levend Parnas ve Uluslararası Programlar Ofisi Yöneticisi Elçin Karana ile görüşmelerde bulundu. Görüşmede, eğitim olanakları, burs imkanları ve uluslararası iş birlikleri konularında detaylı bilgi paylaşıldı.