Ana içeriğe atla

WANTED Kariyer ve İş Fuarı

Tarih: 

 

WANTED Kariyer ve İş Fuarı - 3 Mart 2020

TED Üniversitesi, her yıl mart ayında “Kariyer ve İş Fuarı” düzenleyerek Türkiye’nin önde gelen markalarını, TED Üniversitesi öğrencileri, diğer üniversitelerin öğrencileri ve mezunları ile fark yaratan bir ortamda buluşturmaktadır. Bu sene ise değişen ve gelişen konsepti ile “WANTED Kariyer ve İş Fuarı” olarak 03 Mart 2020 tarihinde düzenlenecektir.

WANTED Kariyer ve İş Fuarı, ilgilenen herkese açık ve ücretsizdir.

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’nın amacı; TED Üniversitesi ve diğer üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve iş/staj arayan herkesi, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla aynı çatı altında buluşturmaktır. Aynı zamanda, Türkiye’nin önde gelen markalarını da kendini keşfeden, yenilikleri ve değişimleri yakalamaya hazır, fark yaratan çalışma arkadaşı adayları ile tanıştırmayı, doğru ve dinamik insan kaynağı ile buluşturmayı hedeflemektedir.

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’nda ziyaretçiler, sessiz odalar, seminerler, paneller ve firma tanıtımları aracılığıyla sektörlerin önde gelen firmaları ile birebir iletişim kurmakta, firmaları ve sektörleri yakından tanımakta, kariyer ve staj imkanlarından haberdar olmakta, katılımcı firmaların bir parçası olmanın koşullarını öğrenmektedir.

Katılımcı firmalar ise bir işveren markası olarak, gerçekleştirdikleri sunumlarla gelecekteki çalışma arkadaşı adaylarına kurumlarını ve sektörlerini yakından tanıtmakta; çalışma ortamlarını, sistemlerini ve kurumun beklentilerini anlatmaktadır. Firmalar bu sayede, ileride daha verimli çalışma ortamı yaratabilmek ve doğru insan kaynağına ulaşabilmek adına fırsat bulmaktadır.

Böylelikle lise öğrencileri, üniversite öğrencileri ve mezunlar, eğitimlerinin sektörde nasıl şekillendiği hakkında bilgi sahibi olmakta, çalışmak istedikleri firmaları ve sektörleri yakından tanımakta ve firmalarla iletişime geçerek iş ve staj başvurularında bulunabilmektedir.

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’nda Sizi Neler Bekliyor?

  • Sektörlerin Önde Gelen Firmaların Yer Aldığı “Fuar Alanı”

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’na katılım gösteren firmaların, fuar alanında kendilerine özel alanları olmaktadır ve ziyaretçiler ile firmalar bu alanlarda birebir iletişim kurabilmektedir.

  • “Sessiz Oda” Görüşme Alanları

TED Üniversitesi, WANTED Kariyer ve İş Fuarı ile öğrencilerin mezun olmadan önce iş insanları ile birebir iletişim kurmalarını, kendi iş bağlantılarını oluşturmalarını ve iş yaşamına hazırlanırken geliştirmeleri gereken yönlerini keşfetmelerini hedeflemektedir. Aynı zamanda insan kaynakları konusunda firmalara kısa zamanda daha verimli bir sonuç alabilecekleri ortamı sağlamayı, doğru ve dinamik insan kaynağına ulaşmalarını hedeflemektedir.

  • Kariyer Dersleri

Firmalar, bir işveren markası olarak, gerçekleştirdikleri sunumlarla gelecekteki çalışma arkadaşı adaylarına kurumlarını ve sektörlerini yakından tanıtmakta; çalışma ortamlarını, sistemlerini ve kurumun beklentilerini anlatmaktadır. Bu da firmalara ileride daha verimli çalışma ortamı yaratabilmek ve doğru insan kaynağını bulabilmek adına fırsat sunmaktadır. Öğrenciler ve yeni mezunlar ise firmaları yakından tanıyarak rekabet ortamında bir adım öne çıkmakta ve işverenlerin beklentilerinin farkında olarak profesyonel yaşama daha emin adımlarla başlama imkanı bulmaktadırlar.

  • Workshoplar

Tecrübeli iş insanlarının profesyonel yaşamda elde ettikleri kazanımları ve deneyimlerini paylaştığı seminerler ve paneller gerçekleştirilmektedir. Sektör profesyonellerinin kendi deneyimlerinden yola çıkarak gözlemlerini ve tecrübelerini paylaşmaları, hem öğrencilerin aldıkları eğitimin sektörde nasıl şekillendiğini öğrenmelerini hem de firmaların aradığı insan kaynağının gelişmesini sağlamaktadır.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edin. 
www.wantedkariyerfuari.com

WANTED Kariyer ve İş Fuarı'na kayıt olarak katılmak için tıklayınız. 

WANTED Kariyer ve İş Fuarı'nı Nasıl Ziyaret Edebilirsiniz?

WANTED Kariyer ve İş Fuarı, ilgilenen herkese açık ve ücretsizdir.

WANTED Kariyer ve İş Fuarı'nı ziyaret etmek için öncelikle Ziyaretçi Katılım Formunu doldurarak kayıt olmanız gerekmektedir.

Kayıt olmak için tıklayınız. 

Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra web sitemiz sizi ziyaretçi sayfasına otomatik olarak yönlendirecektir. Size özel tanımlanan qr kodu kullanarak 3 Mart 2020 tarihinde WANTED Kariyer ve İş Fuarı için üniversitemiz kapılarından giriş yapabilirsiniz.

Size özel açılan bu sayfadan katılmak istediğiniz Kariyer Derslerine ve Workshoplara kayıt olabilir, görüşme yapmak istediğiniz firmalara özgeçmişinizi gönderebilir, detaylı fuar programına ulaşabilir, katılımcı firmaları inceleyebilirsiniz. Kayıt işleminden sonra sisteme giriş yapmak için web sitemizde bulunan “Giriş Yap” bölümüne tıklamanız ve e-posta adresiniz ile şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır.

Giriş yaptıktan sonra katılmak istediğiniz Kariyer Derslerine ve/veya katılmak istediğiniz Workshoplara ayrıca kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kaydınız alındıktan sonra kontenjan durumuna göre size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Kariyer Dersleri için tıklayınız.

Workshoplar için tıklayınız.

“Sessiz Oda” Görüşme Alanlarında görüşme yapmak istediğiniz firmalar için özgeçmişini göndermeniz gerekmektedir. Özgeçmişiniz ilgili firmalara tarafımızdan ulaştırılmaktadır. Firmalar özgeçmişinizi değerlendirdikten sonra onaylanan görüşmeleriniz için size e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. Ek olarak, onaylanan görüşmelerinizi sisteme giriş yaptıktan sonra ilgili alandan da takip edebilirsiniz.

Sessiz Oda Görüşme Alanları'nda görüşme yapabileceğiniz firmaları görmek için tıklayınız.