Eğitimciler için Kariyer ve Tercih Günleri

kariyer ve tercih

Günümüzde kariyer planlaması, doğru meslek, doğru bölüm seçimi, doğru üniversite seçim süreci alternatifler arttıkça ve iş dünyasının dinamikleri değiştikçe daha da önem kazanan bir konu haline geldi.

Bu konuda önemli önceliğe sahip rehber öğretmenlerin, iş dünyasının gelişmelerini yakından takip ederek, tercih sürecinde dikkat edilmesi gereken püf noktaları bilmeleri ve sahip oldukları bilgileri güncel tutmaları büyük önem taşıyor.

TED Üniversitesi olarak bu gerekliliklerden yola çıkarak, iş dünyasının dinamiklerini ve iş dünyasının mezunlardan beklentilerinin neler olduğunu, istihdama dair verileri, tercihin püf noktalarını uzmanlardan, profesyonellerden ve değerli kişilerden sizlere aktaracağımız bir etkinlik planladık.

Öğrencilerini doğru meslek, doğru bölüm seçimi, doğru üniversite seçimi sürecinde yönlendiren, kariyer danışmalığı konusunda çalışan tüm öğretmen, rehber öğretmenlerimizi ve özel eğitim kurumu yöneticilerini “Eğitimciler İçin Kariyer ve Tercih Günleri” etkinliğimize bekliyoruz.