2’nci Ankara Kadın Liderler Zirvesi, TED Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti

kadın liderler

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği’nin AIESEC ile birlikte düzenlediği 2. Ankara Kadın Liderler Zirvesi,  TED Üniversitesi’nde gerçekleşti.

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk’ün konuşması ile başlayan zirvede, Kurumsal Hayatta Kadın Liderler ve Girişimci Kadın Liderler konularında iki ayrı panel düzenlendi.

Zirvede bir konuşma yapan TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, ülkemizdeki lider kadın yöneticilerin sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekerek; “inisiyatif alan, sorumluluk alan, risk alan, esnek, adaptasyon kabiliyeti yüksek kadınlara ihtiyacımız var. Bunun eksikliğini yıllardır görüyoruz.” Dedi.