Skip to main content

Hult Prize Impact Summit 21’ Ankara

 

Hult Prize Impact Summit 21’ Ankara

121 ülkede yaklaşık 3000 üniversite kampüsünde faaliyet gösteren, 30.000'den fazla öğrenci organizatörü, personel ve gönüllüden oluşan küresel Hult Prize ekibi, değişime öncülük etmektedir.

Hult Prize ve etkinlikleri süreci okulumuz öğrencilerinin çabaları sonucu filizlenmiştir. Üniversitemiz ve Türkiye, ilk kez İngiltere Ashridge Castle’da 2020 Ankara Bölgesel Finali Direktörü Safa UYSAL tarafından ülkemiz ve okulumuz adına, Regional BootCamp organizasyonunda temsil edilmiştir. Öğrencilerimiz Hult Prize kurumunda başarılar elde etmiş, Hult Prize Bölgesel final etkinliğine TEDÜ vasıtasıyla ev sahipliğine hak kazandırmıştır. Üniversitemiz ve ülkemize farklı bir vizyon & inovasyon fırsatı sunan Hult Prize kurumunun bu yıl nitelikli ekibimizle gerçekleştireceği Impact Summit 2021 Ankara organizasyonunda dünyanın dört bir yanından gelen takımlar, Ankara Impact Summit Ekibi tarafından, TED Üniversitesi platformunda 16-17-18 Nisanda çevrimiçi olarak ağırlanacaklar!

Üç gün sürecek Ankara Impact Summit organizasyonunda, ilk iki gün, katılan takımların adapte olabilmeleri için ekibimiz etkinler düzenleyecek ayrıca girişimcilik üzerine eğitimler ve motivasyon konuşmacaları da organizasyonda yer alacaktır. Üçüncü gün ise yarışmacılar fikirlerini jürilere sunacak ve günün sonunda jürilerimiz tarafından seçilen takım Hult Prize hızlandırıcı programa katılmaya hak kazanacaktır.

Gençlere uzun süreli değişim ve etki yaratma fırsatı sağlayan Hult Prize Hızlandırıcı programına katılmaya hak kazanan takım, alanında başarılı CEO’lardan, girişimcilerden ve yatırımcılardan mentorluk desteği alarak, proje fikirlerini geliştirip hayallerini gerçek bir zemine dökmek için bütün fırsatlara erişebileceklerdir. Ardından 1M dolarlık yatırım şansı için New York’ta Birleşmiş Milletler Merkez Binasında yapılacak yarışmada fikirlerini sunmaya hak kazanacaklar.