Skip to main content

En Yeni TEDÜ'lü Uyum Programı'19

 

EN YENİ TEDÜ'LÜ UYUM PROGRAMI'19

En Yeni TEDÜ’lü Uyum Programı’19, TEDÜ Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Toplulukları ile birlikte yapılan ortak çalışmalarla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Belgin Ayvaşık ve Mütevelli Heyet Başkanımız Selçuk Pehlivanoğlu’nun konuşmalarıyla başlayan Uyum Programı, idari birimlerimizin tanıtım sunumlarıyla devam etti. Öğrencilerimiz, Üniversite’de öğrenim gördükleri süre içerisinde kendilerine destek olacak departmanları tanıdı.

Sunumlarının bitiminin ardından mezunlarımız, uluslararası öğrencilerimiz, Hult Prize ekibimiz, Bir Gün CEO programı finalisti öğrencimiz ve ALECTED takımımız, en yeni TEDÜ’lülere öğrencilik yıllarını, deneyimlerini ve projelerini anlattılar.

Günün sonunda gelenekselleşen “Speed Meeting” oyunuyla birbirlerini tanıma fırsatı bulan En Yeni TEDÜ’lüler, aynı zamanda TEDÜ Öğrenci Toplulukları etkinlikleri kapsamında, topluluklar hakkında bilgi alarak ilgi alanlarına göre başvurularda bulundu ve çeşitli oyunlar oynadı.

En Yeni TEDÜ’lüler, Uyum Programı’nın ikinci gününe Dekanlarıyla buluşarak başladı. Öğrencilerimiz dekanlarıyla tanışma fırsatı bulurken, fakülte ve bölümleriyle ilgili detaylı bilgi edindi. Sonrasında TEDÜ Öğrenci Konseyi, Öğrenci Toplulukları, Öğrenci Birlikleri, Spor Takımları ve Radyo TEDÜ, en yeni TEDÜ’lülerle üniversite hayatını kolaylaştıran konuşmalarda bulundu.

Uyum Programı, Üniversitemizin grubu olan “TEDÜ Müzisyenleri” konseri ve DJ performansı ile son buldu. Konserde En Yeni TEDÜ’lüler, akşamın ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.